JOSEF AJRAM visita la universitat

Josef_Ajram_blog

Josef Ajram, broker de reconegut èxit i esportista d’ultrafons, impartirà la conferència “Prepara’t per triomfar”, on exposarà les claus per aconseguir els nostres objectius tant personals com professionals.

A través de la seva experiència en activitats d’alta exigència que demanen disciplina i constància, ens explicarà la importància que té la motivació i la formació per aconseguir els reptes marcats i com es pot gestionar l’èxit i el fracàs.

La conferència se celebrarà el proper dijous 1 d’octubre a les 19:00 h, a l’Aula Magna d’Euncet Business School, on també es presentaran els nous màsters i postgraus de l’Executive Modular Education, un nou sistema formatiu que et permetrà cursar l’Excutive MBA amb l’especialització que més s’ajusti a les teves necessitats professionals.

L’assistència és gratuïta, i les places són limitades. No dubtis en convidar el teu entorn professional perquè gaudeixi també de la conferència.

T’hi esperem!

boto_inscripció

1 comentario
  1. Albert Sales Jorba
    Albert Sales Jorba Dice:

    Una gran noticia poder comptar amb la presencia de Joseph Arjam, sempre hi ha persones que ens poden ensenyar molt de com treure-l’hi partit a tota aquesta energia de la que disposem!!! Enhorabona a la universitat, serà tot un plaer assistir i escoltar tot el que ens ha de dir!!

    Responder

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *