DIA

Dijous 22 de novembre


HORARI

A partir de les 15.30 h


LLOC

Euncet Business School, Terrassa


DIRIGIT A

Alumni i estudiants

Programa Jornada Euncet Empresa

Presentació

La Jornada Euncet Empresa té com a objectiu posar en contacte estudiants i Alumni del nostre centre universitari amb empreses que busquen talent, establint diferents espais de connexió perquè:

  • Els estudiants i Alumni trobin pràctiques i noves oportunitats professionals.
  • Les empreses captin els perfils que necessiten pels seus equips de treball.

L’edició d’enguany se celebrarà el dijous 22 de novembre de 15.30 a 20.00 h a les nostres instal·lacions.

Pots consultar el programa de la Jornada Euncet Empresa aquí.

Workshops

En aquesta activitat, les empreses participants, Accel & Grow, The Building Block i Decathlon, vénen a captar talent veient les capacitats de cada aspirant a través d’un workshop proposat per elles mateixes. Tots tres es realitzaran de 15.30 a 17.30 h.

“VOLS SER EMPRENEDOR? PRESENTA LA TEVA IDEA”

Accel & Grow, acceleradora de start-ups de base tecnològica, busca projectes innovadors per impulsar. Si vols emprendre i crear la teva pròpia empresa, apunta’t i et donaran les pautes perquè la teva idea triomfi!

“CREA EL TEU ESPORT I TRIOMFA”

Decathlon, cadena francesa de distribució de material esportiu, busca estudiants creatius i amb habilitats comunicatives capaços d’innovar amb la creació d’un nou esport.

“HILTI: ¿NECESITAS UN TALADRO O UN AGUJERO?”

L’agència digital creativa The Building Block busca talent per incorporar en el seu equip a través d’aquest workshop, on s’analitzarà el model de negoci de la multinacional Hilti.

  VÍDEO DE LA JORNADA EUNCET EMPRESA 2018

Espai Empresa

De 17.00 a 20.00 h, les empreses tindran la possibilitat de tenir un espai on es donin a conèixer i puguin recollir currículums entre els candidats. Hi poden participar totes les empreses que actualment tenen procés de selecció obert i volen captar talent entre la comunitat de l’Euncet.

Si ets Alumni o estudiant de l’Escola, porta vàries còpies del teu currículum i entrega’l a les empreses que encaixin més amb el que estàs buscant.

Tant per les empreses com pels candidats, és una bona oportunitat per tenir visibilitat.

Què haig de fer per participar-hi?

És important que tant les empreses com els estudiants i Alumni que vulguin participar s’incriguin, ja que el dia de la Jornada hauran de passar per la Recepció de l’Escola per recollir la seva acreditació. El procés d’inscripció és el següent:

ALUMNI O ESTUDIANT

Si ets Alumni o estudiant de l’Euncet i vols participar a la Jornada Euncet Empresa, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic jornadaempresa@euncet.es o bé trucant al telèfon 93 730 19 00. Pots inscriure’t fins al 20 de novembre.

EMPRESES

Si la teva empresa vol participar a la Jornada Euncet Empresa, contacta amb Sonia Román al correu electrònic sroman@euncet.es o bé trucant al telèfon 93 730 16 07.

T’esperem a la Jornada Euncet Empresa! Hi haurà un servei especial d’autobús perquè el transport no sigui un problema!

EMPRESES CONFIRMADES:

Estudiar un master o grado oficial en Barcelona Euncet UPC 01

Com arribar-hi?