Els estudiants de Grau i Màster Universitari es graduen en acte emotiu 

Ahir, dijous 18 de juliol, el Centre Cultural de Terrassa va acollir l’acte de graduació de l’Euncet Business School, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya, que va tenir com a padrina l’Alumni de l’Euncet i directora de Màrqueting en Mitek Systems, Mariona Campmany.

l'acte de graduació

Com a punt i final a una etapa formativa plena d’esforç i treball, 174 estudiants del Grau en Màrqueting i Comunicació Digital, del Grau en Administració i Direcció d’Empreses, del Màster Universitari en Direcció de Màrqueting i del Màster Universitari en Administració i Direcció d’Empreses es van graduar en un acte emotiu que va començar a les 19.00 h. La primera intervenció va ser la del recent nomenat president de l’Euncet, el Sr. Xavier Marcet, qui va donar la benvinguda als assistents i va agrair als graduats haver confiat en l’Euncet per millorar la seva formació, recordant que el creixement professional és fruit dels coneixements adquirits i de les habilitats personals.

Tot seguit, va començar la ponència “La innovació, una qüestió personal”, impartida per la padrina, Mariona Campmany. Acostumada a impartir ponències en escenaris com al Mobile World Congress, va començar dient que era una conferència molt especial perquè feia 15 anys de la seva graduació a l’Euncet. Durant la ponència, va fer un repàs de la seva vida professional recalcant que ha tingut alguns fracassos meravellosos que l’han ajudat a treure grans oportunitats de les situacions negatives. Abans de finalitzar, va voler recordar que per tenir èxit professional cal posar-hi passió, formar-se i preguntar-se cada setmana què hem aportat.

Amb la conferència finalitzada, va començar el lliurament d’obsequis a tots els graduats i es va fer un reconeixement als estudiants amb els millors expedients acadèmics i treballs finals, així com també als professors més ben valorats. D’altra banda, l’Euncet també va voler fer un reconeixement especial a les empreses CIRSA, Europastry i PPG per la seva col·laboració activa en el desenvolupament professional dels estudiants.
L’acte va seguir amb els discursos, plens d’agraïment i d’anècdotes divertides, dels representants dels graduats i amb l’emotiu parlament de la presidenta de la Junta Alumni Euncet, la Sra. Laia Morales, qui els va animar a seguir vinculats a l’Euncet perquè continuï sent la seva segona casa i els va recordar que l’Euncet els seguirà donant suport en la seva carrera professional.

Entrant a la part final, va ser el torn de les intervencions de les autoritats, amb la participació de l’alcalde de Matadepera, el Sr. Nil López, del 1r Tinent de l’Ajuntament de Terrassa, el Sr. Isaac Albert, i del vicerector d’Avaluació i Qualitat, el Dr. Santiago Silvestre, qui van recalcar la importància de la formació. Abans de tancar l’acte amb un còctel de celebració, es va realitzar l’aplaudida actuació musical de Laia Camps i Joan Martínez, qui entre altres peces musicals van entonar amb els assistents l’himne universitari “Gaudeamus Igitur”.

Pots veure aquí totes les fotos de l’acte de graduació 2018-19.